Nekwarmers

Zelden zo’n handig stukje stof gezien als een nekwarmer! Een nekwarmer, ook wel  buff, motorkol of skicol genoemd is een elastische buisvormige col die je rond je nek kunt dragen. Het houdt je nek lekker warm, of je nou binnen last hebt van de kou of lekker warm buiten wilt zijn. Een nekwarmer is gemaakt van dunne stof, dus je kunt in de koudste tijden nog probleemloos gewoon een extra gebreide sjaal om je nek wikkelen.

Nekwarmer, Mondmasker & Bandana tegelijk

Buff is oorspronkelijk de merknaam voor een nekwarmer;  een superhandig en veelzijdig colsjaaltje dat onmisbaar is tijdens het wandelen, fietsen, en skiën maar je ook thuis beschermt tegen de kou. Buff nekwarmers zijn gemaakt van een rekbaar materiaal en geweven in een lange, naadloze buis. Je kunt het gebruiken als strakke colsjaal, nekwarmer, mondmasker, bandana of hoofddoek om ermee  je hoofd, nek, mond en gezicht te bedekken.

Ademend & Comfortabel

Op welke manier kun je een nekwarmer gebruikenNekwarmers zijn gemaakt van zachte, goed ademende materialen zoals merino, polyester of microvezel, wat ze ook voor lange tijd prettig laat zitten. Je hebt ze in diverse soorten, van de dubbellaagse merino wol nekwarmers die je beschermen tegen de kou tot dunne microvezel buffs met een UV-filter voor bescherming tegen de zon in de zomer. Tijdens het fietsen zijn het perfecte mondmaskers om je neus en kin warm te houden en het helpt uitstekend tegen ongewild mughappen.

Lichtgewicht

Een Buff nekwarmer is compact, licht in gewicht en gemakkelijk mee te nemen. Je vindt altijd wel een plekje ervoor in je zak, tas of rugzak. Buffs zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen, zodat je er stijlvol uit kunt zien terwijl je profiteert van de functionele voordelen. Een buff is onmisbaar voor bankhangers en buitenlui!