Sjaals

Met het rode puntje van je neus nét boven die dikke sjaal uitsteken terwijl je adem kleine kristalletjes maakt in de dikke wol, dat is pas winter!  Ook tijdens iets minder vrieskou zijn sjaals je beste vriend. Sla ‘m drie keer om of drapeer je sjaal over je schouders en je hoofd om de kilte te verdrijven.

Leuke sjaal!

Sjaals zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Ze komen in allerlei kleuren, patronen en materialen, waardoor je eindeloos kunt mixen en matchen om je persoonlijke stijl uit te drukken. Van 100% wol tot fleece en geruwd katoen. Of je nu kiest voor een klassiek effen sjaal, een gestreepte variant of een met een kekke print, sjaals kunnen een gewone outfit transformeren tot iets opvallends en modieus. Ze bieden de perfecte gelegenheid om je individualiteit te laten zien.

Zelfgebreide Sjaals

Breien is hot! Je wordt er fijn rustig van en zo met de donkere dagen is het een fijne hobby. En wat is nou leuker om mee te beginnen met breien als een sjaal? Neem een lekker dikke bol wol of acryl, dan schiet het lekker op. Eén recht, één averecht op pennetje 7 en voordat je het weet is je sjaal klaar en mooi elastisch. Niet vergeten de eerste steek af te halen, dan krijg je een mooie afwerking aan de zijkanten.

Zo kun je een prachtige sjaal breien die helemaal bij jou past. Wacht dacht je van breien met 2 soorten wol? Of combineer een lurexdraadje met een effen kleur wol. Probeer het eens, je zult versteld staan van het resultaat.