Polartec fleece

Zoek je heerlijk comfortabele kleding die duurzaam, lichtgewicht, isolerend en vochtregulerend is en je ook nog eens perfect warm houdt? Polartec is een textielsoort ontwikkeld voor de behoefte van sporters, bergbeklimmers en andere outdoor avonturiers, maar anno nu ook perfect geschikt is voor dagelijks gebruik. Met een polartec fleece vest zit je er altijd warmpjes bij zonder transpireren.

De ontdekking van Polartec

Buitensporten met polartec kleding

Polartec fleece is ontwikkeld in de jaren tachtig van de vorige eeuw en bracht al snel een revolutie teweeg in de textielindustrie. Deze kleding biedt talloze voordelen die het onderscheiden van traditionele materialen. Het  staat bekend om zijn uitstekende isolerende eigenschappen en evenzo goede vochtregulatie. Het houdt je echt warm en droog zonder extra gewicht toe te voegen, waardoor het ideaal is voor activiteiten bij koud weer.

Ademend Vermogen

Een van de opvallendste kenmerken van Polartec kledingstukken is hun vermogen om vocht weg te leiden van de huid. Dit zorgt ervoor dat je droog blijft, zelfs als je zweet tijdens intensieve activiteiten.

Lichtgewicht en Duurzaam

Polartec stoffen zijn licht van gewicht en duurzaam. Een vest of trui van dit materiaal voelt net zo prettig in alledaags gebruik thuis als wanneer je het gebruikt als sportieve laag-op-laag kleding tijdens een intensieve wandeling.

Of je nu aan het wandelen, klimmen, skiën, fietsen of gewoon buiten aan het wandelen of klussen bent, Polartec fleece kleding past zich aan aan verschillende activiteiten en weersomstandigheden. Het is veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan sporten en avonturen.