Polartec fleece

Zoek je heerlijk comfortabele kleding die duurzaam, lichtgewicht, isolerend en vochtregulerend is en je ook nog eens perfect warm houdt? Polartec is een textielsoort ontwikkeld voor de behoefte van sporters, bergbeklimmers en andere outdoor avonturiers, maar anno nu ook perfect geschikt is voor dagelijks gebruik. Met een polartec fleece vest zit je er altijd warmpjes bij zonder transpireren.

De ontdekking van Polartec

Polartec fleece is ontwikkeld in de jaren tachtig van de vorige eeuw en bracht al snel een revolutie teweeg in de textielindustrie. Polartec kleding biedt talloze voordelen die het onderscheiden van traditionele materialen. Het  staat bekend om zijn uitstekende isolerende eigenschappen. Het houdt je warm zonder extra gewicht toe te voegen, waardoor het ideaal is voor activiteiten bij koud weer.

Ademend Vermogen

Een van de opvallendste kenmerken van Polartec materialen is hun vermogen om vocht weg te leiden van de huid. Dit zorgt ervoor dat je droog blijft, zelfs als je zweet tijdens intensieve activiteiten.

Lichtgewicht en Duurzaam

Polartec stoffen zijn licht van gewicht en zeer duurzaam. Dit maakt ze geschikt voor zowel alledaags gebruik als avontuurlijke expedities in ruwe omgevingen.

Milieuvriendelijk

Polartec is toegewijd aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ze hebben stoffen ontwikkeld die zijn gemaakt van gerecyclede materialen en streven naar productieprocessen met een lagere ecologische voetafdruk.

Veelzijdig

Of je nu aan het wandelen, klimmen, skiën, fietsen of gewoon buiten bent, Polartec kleding past zich aan aan verschillende activiteiten en weersomstandigheden. Het is veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan sporten en avonturen.